Epuizat din stoc
0,00 Lei
nici unul
Linte boabe
Details
Linte boabe
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Linte boabe
Administrare Clatiti lintea cu apa din abundenta. Pentru a fierbe, utilizati trei cesti de apa pentru fiecare ceasca de linte. Soiurile de linte maro isi pastreaza cel mai bine forma dupa preparare. Se foloseste in mancaruri cu multe condimente sub forma de tocanite cu legume si linte, pateuri, sau simplu fiarta condimentata cu ceapa cruda, in special verde. De asemenea se poate prepara o supa delicioasa de linte care fierbe repede odata cu legumele (ceapa multa, morcovi, patrunjel, telina).
Contribuie Are un gust similar cu fasolea, un timp de preparare mai scurt si nu provoaca flatulenta. Un aliment vegetarian bogat in proteine si sarac in grasimi si cu un continut exceptional de fibre alimentare. Fibrele solubile pot contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare, prin actiunea de normalizare a nivelului de colesterol din sange. Tot fibrele solubile pot ajuta la un control mai bun al diabetului de tip 2, prin incetinirea asimilarii glucozei din alimente. Lintea este o sursa importanta de antioxidanti. Ofera organismului un plus de antioxidanti, micsoreaza valorile colesterolului, este satioasa si hranitoare. Lintea contine proteine, fibre solubile si insolubile, minerale: magneziu, potasiu, fier, cupru, mangan, complexul B: B1, B2, B3, B5, B6, B9.
Producator Solaris
Reviews

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont