Ingrediente | Fulgi de ovaz 100% naturali, obtinuti la temperaturi care nu afecteaza compozitia initiala a bobului de ovaz. |
---|---|
Administrare | Fulgii de ovaz se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului: in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc. |
Contribuie | Sunt satiosi, au gust placut si confera organismului o doza considerabila de vitamine de tip B si minerale. Contribuie la procesul de slabire, datorita fibrelor din compozitie. Curata aparatul digestiv si contribuie la scaderea nivelului colesterolului rau (LDL). Dau energie, vitalitate, pot ajuta la mentinerea unui sistem vascular sanatos. Au gust placut si discret, imprumuta din aroma fructelor si a semintelor alaturi de care sunt serviti. Sunt perfecti pentru o prima masa a zilei. |
Producator | Solaris |